Icoane pictate manual pe lemn la comandă

Comenzi icoane pictate manual pe lemn

Comenzi icoane pictate manual pe lemn în manieră bizantină

Atelier virtual de pictură originală, comenzi icoane pe lemn artă religioasă de vânzare şi la comandă, icoane creaţii unicat pictate în tempera pe lemn, lucrări pictate de artistul Călin Bogătean ,,un urmaş al vechilor iconari”.

Cum aleg o icoană?

Doreşti să cumperi o icoană: vizitează capitolul cu lucrări realizate de Călin Bogătean, lucrări disponibile aflate spre vânzare pe care le găsiti la secțiunea:

  • Comenzi icoane pe lemn cu Iisus Hristos 
  • Comenzi icoane pe lemn cu Maica Domnului
  • Comenzi icoane pe lemn cu Sfinţi
  • Comenzi icoane pe lemn de praznic

În cazul în care o lucrare este deja vândută solicită o lucrare asemănătoare la comandă.

Icoane pe lemn realizate

Icoanecu cu IisusIcoane cu Maica Domnului

Icoane_cu_sfinti

 

icoane de praznic

 Icoane cu Iisus pictură pe lemn

 Icoane cu Maica Domnului pictură pe lemn

 Icoane cu sfinți pictură pe lemn

 Icoane de praznic pictură pe lemn

Cum comand o icoană pictată ?

Doreşti să comanzi o icoană? Pentru comanda unei lucrări, după ce ai consultat categoriile de mai sus destinate lucrărilor de portofoliu şi de vânzare  solicitați prin e-mail sau telefon watzzap etc.  

Alege o icoană după preferinţele tale legate de numele pe care-l poartă sfântul, de destinaţia acesteia ( zi de naştere, onomastică, botez, nuntă etc.) de persoana căruia vrei să o daruieşti.

Cum poate fi reprezentată icoana?

Exemplu 1. Icoane la comandă cu fundal plan
Exemplu 1. Icoane la comandă cu fundal plan
Exemplu 2. Icoane la comandă cu fundal marmorat
Exemplu 2. Icoane la comandă cu fundal marmorat
Exemplu 3. Icoane la comandă cu basorelief
Exemplu 3. Icoane la comandă cu basorelief
  • Exemplu 1. Comenzi icoane pe lemn, icoană pictură în tempera pe suport fără crăpături
  • Exemplu 2. Comenzi icoane pe lemn icoană pictură în tempera pe suport cu crăpături
  • Exemplu3. Comenzi icoane pe lemn icoană pictură în tempera pe suport cu crăpături şi aureola în basorelief cu decoraţiuni

Imaginea 1 Comenzi icoane pe lemn fără crăpături are ca preţ de execuţie preţul de listă expus în tabelul preţuri  Imaginea 2 Comenzi icoane pe lemn cu cracluri de profunzime are ca preţ de referinţă pentru execuţie preţul de listă pentru dimensiunea dorită plus 15 % cost datorat timpului de lucru şi tehnicii suplimentare

Imaginea 3 Comenzi icoane pe lemn cu aureolă clădită în basorelief si decorațiuni vegetale are ca preţ de referinţă pentru execuţie preţul de listă pentru dimensiunea dorită plus 20 % cost datorat timpului de lucru şi tehnicii suplimentare.

Demersul privind demararea unei comenzi icoane pe lemn

Sfântul Efrem cel Nou, Sfântul Efrem, Efrem, icoană Sfântul Efrem, icoană, icoană bizantină, pictură, în tempera, pe lemn, artă ortodoxă, icoană pe lemn, icoane sfinți, icoană de vanzare, icoană la comandă, calinbogatean, icoană sfânt, pictură pe lemn

Dacă ai ales o icoană solicită oferta de preţ dacă ai nelămuriri după ce ai consultat lista de preţuri.

Confirmă dorinţa ta de a comanda lucrarea la e-mailul cbogatean@yahoo.com.

Veţi primi un mesaj de confirmare și fișa de comandă cu procedura de lucru.

Termenul de execuție este de 50-75 zile pentru lucrări mici / 180 – 210 zile pentru lucrări mari.

NOTA: Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranţă.

Transportul / expedierea lucrării

La finalizarea lucrării veţi primii fotografii în format digital cu detaliile lucrării finite. 

Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dvs. după ce veţi face dovada achitării lucrării. Aceasta va fi ambalata corespunzător, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lucrării se face cu serviciul rapid de Curierat, Prioripost ori FanCourier etc.

Renunţarea la comanda propriu zisă poate fi facută din oricare motiv personal cu pierderea avansului de siguranţă.

Pentru cumpărarea unei lucrări disponibile expusă în galeria cu lucrări lucrari pictate vă rugăm să ne contactaţi printr-un e-mail sau telefon, watzzap. Solicită dorinţa de a achiziţiona lucrarea respectivă dacă aceasta nu a fost achiziţionată între timp de altcineva. Odată confirmată disponibilitatea acesteia spre vânzare achită lucrarea integral.

Plata

Plata unei lucrări se poate face prin: Transfer Bancar în lei, la cursul BNR al zilei respective, din contul Dvs, sau numerar în numarul de cont BCR. , BT. deschis pe numele artistului pe care îl găsiţi la rubrica PLATA. Cu alte cuvinte, la cerere, vă vom expedia icoana la adresa indicată de Dvs. după ce veţi face dovada plăţii, contravaloarea în lei a lucrării respective.

Odată efectuată plata, icoana este ambalată şi expediată la adresa pe care dumneavoastră

Notă icoane la comandă

Notă: Noi vom lua absolut toate precauţiile necesare pentru ambalarea şi asigurarea oricărei lucrări, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte.

Ne face plăcere să punem în lumină faptul că extrem de multe lucrări produse de către artist în decursul anilor se află deja în colecţii importante, private sau publice, raspândite în întreaga lume.

În afară de notele biografice de pe acest site puteţi citi multe alte amănunte despre viaţa şi opera artistului pe site-ul: www.calinbogatean.com , precum şi pe blogurile şi presa online. Am dori să vă reamintim că artistul Călin Bogătean, este un artist consacrat o personalitate marcantă a artei Transilvănene, fiind permanent evidenţiată de media scrisă şi vizuală din ţară şi din afara acesteia în reportaje, monografii şi documentare. Vă garantăm calitatea obiectelor precum şi a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm în alegerea corectă a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viaţa dumneavoastră.

Preţuri icoane detalii aici .

Icoana artă tradiție credință click …

Share dacă îți place!