Icoane pe sticlă artă tradițională pictură naivă de vânzare /comandă

icoane_pe_sticlaIcoane pe sticlă la comandă, atelier virtual de pictură originală, artă tradiţională de vânzare şi lucrări executate la comandă.

 Icoanele pictate pe dosul sticlei sunt creaţii unicat pictate în tempera pe sticlă de familia ogătean. 

Icoanele sunt prictate în manieră tradițională naivă pe dosul sticlei și sunt pictate de Raluca Călin şi Roxana Bogătean

Cum aleg o icoană?

Doreşti să cumperi o icoană pictată pe sticlă vizitează capitolul cu lucrări realizate de Raluca, Roxana şi Călin Bogătean, lucrări aflate spre vânzare pe care le gasiti la sectiunea:

În cazul în care o lucrare este deja vândută solicită o lucrare asemănătoare la comandă.

Cum comand o icoană

Doreşti să comanzi o icoană pictată pe sticlă? Pentru comanda unei lucrări, după ce ai consultat categoriile mai sus menţionate lucrărilori de vânzare sau vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail sau telefon.

Alege o icoană după preferinţele tale legate de numele pe care-l poartă sfântul, de destinaţia acesteia ( zi de naştere, onomastică, botez, nuntă etc.) de persoana căruia vrei să o daruieşti.

Cum poate fi reprezentată icoană?

variante icoane pe sticlă la comandă

Reprezentări icoane pictate pe sticlă

Icoana poate fi reprezentată:

  • bust, personaj întreg sau icoană cu mai multe personaje de sărbătoare.
  • Personajele pentru comenzi icoane pe sticlă pot fi: Iisus Hristos, Maica Domnului sau oricare dintre sfinţi cum ar fii:
  • Sfinţii Apostoli, Sfintii Ierarhi, Sfinții mucenici. Aceştia pot fi pictaţi bust, pe tron sau în picioare.

    Particularități:

Descriere:

Icoanele sunt pictate manual pe dosul sticlei în manieră tradiţională naivă după izvoade a şcolii de la Nicula.

Tehnică: tempera cu emulsie de ou prin pensulaţie succesivă

Particularităţi: finisajul este executat antic iar rama este decorată cu motive florale şi vegetale complementare modelului din icoană

Solicită câteva imagini cu ipostaza icoanei pe sticlă pe care ţi-o doreşti iar artistul î-ţi va trimite câteva variante din care tu poţi alege sau comanda un proiect personal iconografic.

Care este cea mai potrivită mărime pentru comenzi icoane pe sticlă?

Cea mai potrivită dimensiune este aceea căre se raportează destinaţiei lucrării .

Şi anume dimensiunile:

  • 21 x 29 x 2 cm., 25 x 35 x 2 cm., 30 x 40 x 2 cm. – sunt mărimi potrivite pentru diferite cadouri, colecții particulare
  • 25 x 35 x 2 cm., 30 x 40 x 2 cm., 40 x 50 x 2 cm. destinate pentru – cadouri mai pretentioase şi pentru colectii particulare,
  • 65 x 80 x 2 cm. şi mărimi apropiate acesteia – Potrivită pentru spaţii mai mari şi colecţii particulare iar •
  • 70 x 100 x 3 cm. icoană împărătească şi mărimi apropiate acesteia – potrivită pentru spaţii mai generoase,  biserici, colectii particulare.

Demersul privind demararea comenzi icoane pe sticlă

Dacă ai ales o icoană solicită oferta de preţ dacă ai nelămuriri după ce ai consultat lista de preţuri /mărimi sau confirmă dorinţa ta de a comanda lucrarea la e-mailul cbogatean@yahoo.com.

Veţi primi un mesaj de confirmare precum și un document cu procedura de lucru și fișade comandă care conțin: dimensiune, preţ, informaţii despre livrare, informaţii despre plata acestuia şi modalităţile acesteia.

Termen de execuție 7 – 14 zile / pentru lucrări mici, 14 – 30 zile / pentru lucrări mari.

NOTA: Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. reprezentând avans de siguranţă. Plata, avansul pentru oricare serviciu pentru care a-ţi optat se va efectua în contul din capitolul cum plătesc acesta poate fi în lei sau valută.

Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată acest lucru certifică dorința clientului de a finaliza comanda şi ca atare serviciul pentru care a-ţi apelat este demarat..

Transportul lucrării

Transportul lucrării este suportat de executant. Transportul lucrării se face cu serviciul rapid de Curierat, Prioripost ori FanCourier etc este suportat de beneficiar costul acestuia este in valoare de 40 lei pentru colete de pana la 3 kg. geutate

Notă: Noi vom lua absolut toate precauţiunile necesare pentru ambalarea şi asigurarea oricărei lucrări, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte.

Ne face plăcere să punem în lumină faptul că extrem de multe lucrări produse de către artist în decursul anilor se află deja în colecţii importante, private sau publice, raspândite în întreaga lume.

În afară de notele biografice de pe acest site puteţi citi multe alte amănunte despre viaţa şi opera artistului pe site-ul: www.calinbogatean.com , precum şi pe blogurile şi presa online.

Am dori să vă reamintim că artistul Călin Bogătean, este un artist consacrat o personalitate marcantă a artei Transilvănene, fiind permanent evidenţiată de media scrisă şi vizuală din ţară şi din afara acesteia în reportaje, monografii şi documentare.

Vă garantăm calitatea obiectelor precum şi a serviciilor prezentate pe acest sit. Vom fi bucuroşi să vă ajutăm în alegerea corectă a unui cadou perfect pentru orice eveniment din viaţa dumneavoastră.

Preţuri icoane detalii aici .

Icoana artă tradiție credință click …

Share dacă îți place!