Icoane cu Maica Domnului pictură bizantină pe lemn

Icoane cu Maica Domnului pictură bizantină pe lemn
Icoane cu Maica Domnului pictură bizantină pe lemn

Galerie de artă religioasă de excepţie, lucrări originale de pictură iconografică bizantină pictată în tehnica tempera pe lemn. Această galerie vă prezintă icoane pe lemn cu Maica Domnului de vânzare sau executate la comandă.

Icoane pictate pe lemn cu Maica Domnului pentru iconostase, cadouri, colecţii particulare, etc. indiferent de mărime, icoane pictate manual pe lemn de pictorul Călin Bogătean, ,,un urmaş al vechilor iconari”.

Termen de execuție variază între 7-14 zile pentru lucrări mici / 30 – 90 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică, o lucrare pe aceeași temă sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul prețuri pe care îl poti afla

Icoane pe lemn cu Maica Domnului Galerie de icoane

Vezi care lucrări, Icoane pe lemn cu Maica Domnului sunt disponibile spre vânzare detalii click …

Galeria de Iconografie și artă iconografică  expusă, cuprinde  Icoane cu Maica Domnului, lucrări originale de pictură realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de lemn de tei sau brad.  Icoanele sunt pictate pe suport cu sipet(cadru pe margine) sau pe suprafețe plane. Personajele pictate au aureole decorate cu foiță de aur sau argint  și îmbogățite cu decorațiuni în basorelief motive vegetale, florale sau motive geometrice.

Finisajul este realizat în etape fiind un finisaj antictratat în manieră personală. Icoanele sunt  pictate în manieră bizantină întocmai după izvoade iconografice  ale școlii de pictură Athonite sau cu influențe personale asupra decorațiunilor.

 

Icoana artă tradiție credință click …

Icoane cu Maica Domnului, Icoane cu Maica Domnului Căllăuzitoarea, Icoane cu Maica Domnului Glicofilousa, Icoane cu Maica Domnului poturul nesecat, Icoane cu Maica Domnului cu pruncul Iisus, Icoane cu Maica Domnului de vânzare


Share dacă îți place!