Icoane de praznic pictură bizantină de vânzare comandă

Icoane de praznic pictură bizantină pe lemn
Icoane de praznic pictură bizantină pe lemn

 

Galerie de artă religioasă de excepţie, lucrări originale de pictură iconografică bizantină icoane de praznic pictată în tehnica tempera pe lemn. Această galerie vă prezintă icoane de sărbătoare de vânzare sau executate la comandă.

Icoane pictate pe suport de lemn cu paznice ortodoxe. Puteți comanda icoane de praznic pentru iconostase, cadouri, colecţii particulare, etc. indiferent de mărime, icoane pictate manual pe lemn de pictorul Călin Bogătean, ,,un urmaş al vechilor iconari”.

Termenul de executie pentru icoanele execută la comandă variază între 7-14 zile pentru lucrări mici / 30 – 90 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi dorești o replică, o lucrare pe aceeași temă sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

prețuri pe care îl poti afla şi aici.

Galerie de icoane pictate pe lemn cu praznice

Schimbarea la față
Schimbarea la față

 

 

 

Galeria de Iconografie și artă iconografică expusă, cuprinde Icoane de praznic, lucrări originale de pictură sărbători religioase pictate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de lemn de tei sau brad. Icoanele sunt pictate pe suport cu sipet(cadru pe margine) sau pe suprafețe plane. Personajele pictate au aureole decorate cu foiță de aur sau argint și îmbogățite cu decorațiuni în basorelief motive vegetale, florale sau motive geometrice.

Finisajul este realizat în etape fiind un finisaj antictratat în manieră personală. Icoanele sunt pictate în manieră bizantină întocmai după izvoade iconografice ale școlii de pictură Athonite sau cu influențe personale asupra decorațiunilor.

Icoana artă tradiție credință click …

Icoane de praznic, praznice pentru catapeteasmă, icoane cu săbători religioase pe lemn, scene pictate cu sărbători, icoane de praznic sfinți, Icoane de praznic în tempera pe lemn, icoane de praznic la comandă,icoane de praznicde vânzare

Share dacă îți place!