Icoane pe sticlă Raluca pictură naivă pe sticlă de vânzare şi la comandă

icoane raluca
Icoane pe sticlă Raluca pictură naivă pe sticlă

Artă religioasă icoane tradiţionale româneşti, pictură originală naivă pe sticlă, icoane pictate de artista Raluca Bogătean pe dosul sticlei în tempera ,lucrări de artă religioasă, comenzi icoane pentru cadouri, colecţii particulare, etc. indiferent de mărimea solicitată.

Termen de execuţie 7-14 zile pentru lucrari mici /14 -30 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică a acesteia sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul preţuri pe care îl poti afla şi aici.

Galerie de icoane pictate pe sticlă de Raluca  Bogătean

Iconografie și artă iconografică naivă românească, picturi originale lucrări din portofoliul artisteir Roxana Bogătean realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de sticlă icoane realizate și finisate după un concept personal. Icoanele sunt icoane cu influență a școlii de pictură iconografică de la Nicula. Icoanele sunt înrămate în rame natur personalizate și decorate asemeni mobilierului țărănesc din trecut.

Icoana artă tradiție credință click …

 

Icoană pe sticlă pictate de Roxana Bogătean, Icoană pe sticlă, icoane pictate pe sticlă, pictură icoane , pictură naivă pe sticlă, îcoane în tempera pe sticlă, artă tradiționalî românească pe sticlă, icoane cu motive decorative vegetale și florale, icoane pe sticlă la comandă, icoane de vânzare

Share dacă îți place!