Icoane pe sticlă pictură naivă pe sticlă de vânzare şi la comandă

icoane roxana
Icoane pe sticlă Roxana

Icoanele tradiţionale româneşti artă religioasă autentică, realizată în stil naiv și pictată de Roxana Bogătean pe dosul sticlei în tempera.

Aceste lucrări sunt disponibile pentru cadouri sau colecţii private, fiind realizate cu atenţie la detalii, indiferent de dimensiunea solicitată.

Termen de execuţie 15-30 zile pentru lucrari mici / 30 -60 zile pentru lucrări mari.

În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă solicită execuția  

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul preţuri pe care îl poți afla  aici.

Galerie de icoane pictate pe sticlă de Roxana Bogătean

Prețuri icoane pictate pe sticlă Ciltește mai mult!

Iconografie și artă iconografică naivă românească

Iconografie și artă iconografică naivă românească, picturi originale lucrări din portofoliul artisteir Roxana Bogătean realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de sticlă icoane realizate și finisate după un concept personal. Icoanele sunt icoane cu influență a școlii de pictură iconografică de la Nicula. Icoanele sunt înrămate în rame natur personalizate și decorate asemeni mobilierului țărănesc din trecut.

Icoana artă tradiție credință click …

 

Icoană pe sticlă pictate de Roxana Bogătean, Icoană pe sticlă, icoane pictate pe sticlă, pictură icoane , pictură naivă pe sticlă, îcoane în tempera pe sticlă, artă tradiționalî românească pe sticlă, icoane cu motive decorative vegetale și florale, icoane pe sticlă la comandă, icoane de vânzare

Share dacă îți place!