Întrebări utile pictură servicii de artă

Cum pot căuta un anumit produs in magazine?

intrebari_utile_pictura
Întrebări utile pictură vânzări comenzi

Întrebări utile despre produsele aflate în magazinul virtual

Pentru a cauta un produs de artă ( pictura, tablouri icoane), vă rugăm să folositi modulul de căutare existent în partea de sus a site-ului deasupra ARTICOLE RECENTE .

 Introduceți informațiile căutate, iar dacă acestea se regăsesc pe site, vi se va afișa o listă a rezultatelor  compatibile.

De asemenea vă puteți căuta pictura dorită folosind filtrele de categorii și pret din partea stângă a  site-ului.

Cum pot cumpăra o lucrare de artă / pictură. Sunt fidelizat? Pot  obtine un discount?

Întrebări utile despre cumpărarea lucrărilor de artă

Pentru a alege o lucrare vă puteți căuta pictura dorită folosind filtrele de categorii și preț  afișate fiecărei categorii din site. Vizitați galeria cu lucrări destinată fiecărei categorii: icoane pictate pe lemn,  icoane pictate pe sticlă, picturi tablouri cu peisaje, natura statica, portrete etc.  Lucrările de artă recent pictate disponibile spre vânzare sunt expuse la fiecare categorie în parte de unde puteti alege o lucrare spre a o achiziționa.

Cum pot comanda?

Orice comandă se face printr-un e-mail explicit prin care solicitați comanda unei anumite lucrări semnate Călin  Bogătean. Expuneți detaliile solicitării dumneavoastră în urma cărora veți primi o ofertă detaliată cu noțiuni tehnice, preț etc. Mai multe detalii consultă categoria CUM COMAND detalii aici….

Cat de repede pot primi pictura  comandata?

Odată comandată lucrarea aleasă faceți dovada plății și comunicați adresa unde aceasta trebuie să  ajungă. Odată înregistrată plata lucrarea este ambalată corespunzator și expediată.  Livrarea  produselor se realizează în 24 ore, seara la ora 20 este expediată cu serviciul rapid iar a doua zi este la ușa  dumneavoastră. Pentru localitatile din afara reședintelor de județ este necesar încă 24 ore pentru a ajunge la destinație.

Care sunt modalitățile de  plată?

Picturile tablourile de artă comandate pe site-ul  artistului Călin  Bogătean  pot fi plătite prin transfer bancar, plata prin card sau pot fi plătite la  livrare în sistem ramburs. Din motive personale artistul preferă plata prin depunere la Ghiseul oricărei sucursale a Băncii Comerciale Române sau transfer  bancar. Mai multe detalii consultă Categoria CUM PLĂTESC detalii aici …

Pot să returnez o pictură ?

Daca doriți să returnați un produs aflat spre vânzare din orice motiv, conform O.G. 130/2000 puteți să o  faceți în termen de 10 zile lucrătoare de la recepționarea acestuia. Returnarea produselor se va face la  adresa  primită de dvs pe colet, în ambalajul original  sau similar care să asigure transportul  în condiții de siguranță a produsului fragil și fără ca picturile sa fie deteriorate sau să prezinte  modificări.

Cum procedez dacă  lucrarea nu mai  este disponibilă?

Dacă nu mai este disponibilă puteți comanda una asemănătoare bineânțeles ținând cont de  actul de creație ca fiind unul cu specific de unicat.

Sunt fidelizat? Pot obtine un discount?

Pentru adevaratii pasionați de artă, astfel, atunci când ați comandat vreodata vreo lucrare  artistului veți avea implicit un discount de 10% din prețul de listă pentru toate produsele comandate pe viitor.

Notă: Fidelizarea  se poate face doar pentru clienții care fac dovada că au fost  clienți ai artistului. Aceasta se face prin descrierea acesteia precum și imaginea lucrării comandate. Aceasta  va fi confruntata cu baza de date existentă.

Care sunt dimensiunile picturilor vândute?

Dimensiunile fiecărei picturi le găsiți în detaliul fiecărui produs și sunt exprimate în cm. Ex: 120 x 90  x 2 cm., 150 x 100  x 2 cm, etc.

Cine suporta cheltuielile de  livrare?

Pentru comenzile oricărei lucrări achiziționate sau comandate pentru restaurarea unei lucrări toate  cheltuielile de livrare se suportă de beneficiar.

Întrebări utile comenzi, Întrebări utile vânzări, Întrebări utile lucrări de artă, Întrebări utile picture, Întrebări utile portrete, Întrebări utile peisaje, Întrebări utile icoane

Share dacă îți place!