Cum primesc lucrarea de pictură 

Cum primesc lucrarea de pictură comandată
Cum primesc lucrarea de pictură comandată

Cum primesc o lucrare de artă, pictură, tablou, icoană, portret, cursuri. După ce a-ți consultat galeria de lucrări care va interesat fie ea de pictură în ulei pe pânză: naturi statice, peisaje rurale, urbane, marine, icoane pictate pe lemn sau pe sticlă sau portrete la comandă și a-ți optat pentru cumpărarea unei anume lucrări sau a-ți făcut o comandă specială țineți cont că:

 – pentru lucrările cumpărate din galeria online, odată făcută dovada plății în contul artistului această lucrare va fi ambalată corespunzător și expediată la adresa pe care dumneavoastră o veți comunica.

 – pentru lucrările comandate, după derularea tuturor etapelor care v-au fost comunicate la lansarea comenzii și odată făcută dovada restului de plată stabilit la începutul comenzii care reprezenta 50% din suma totală stabilită în contul artistului, se va ambala lucrarea și aceasta va fi expediată la adresa pe care dumneavoastră o veți comunica.

 Lucrările vor fi expediate prin serviciul de coletărie și transport rapid in 24 de ore

 Portretele în creion cu ramă se vor expedia în colet prin transport rapid;

 Portretele în creion fara ramă se vor expedia sul, în colet prin transport rapid;

 Portretele, icoanele, picturile se vor expedia ambalate corespunzător.

Lucrările de pictură sunt însoțite pe spate de certificate de autenticitate ca fiind creații ale artistului Călin Bogătean.

cum, primesc, ridic, ridica, obtin, expediere, pictura, picturi, comanda, tablou, tablouri, lucrare, lucrari, icoana, icoane, portrete, portret, arta, reproduceri, restaurare, curs, ulei , pe , panza, lemn

Share dacă îți place!