Portrete cai în creion cărbune desene cai grafică în creion la comandă

Portrete cai în creion desene în creion grafică cal
Portrete cai în creion desene în creion grafică cal

Obţiuni pentru comenzi portrete de cai desen în tehnica creion Iată câteva opţiuni ce trebuie luate în considerare atunci când comandaţi un portret de cal:

Dacă a-ţi ales pentru a comanda portretul sau reprezentarea calui dumneavoastră într-un tablou realizat în creion/carbune desenat Bust (cap-umeri), reprezentare anatomică de cal în picioare, cu doi sau mai mulţi cai atunci ţineţi cont că este oportun să alegeţi o mărime mai mare când comandaţi un portret cu mai multe personaje sau o compoziţie.

Care este marimea ideală?

Alegerea dimensiunii ideale pentru dumneavoastră trebuie făcută în funcție de peretele unde veți expune lucrarea. Cele mai potrivite dimensiuni pentru portrete de cai în creion sunt pe format: A5 -149 x 210 mm., A4-210 x 297 mm., A3-297 x 420 mm. pentru reprezentarea bust si dimensiunile pe format A2-420 x 594 mm., A1-594 x 841 mm., A0-841 x 1189 mm. reprezentare totala sau cu mai multe personaje.

Portrete cai în creion exemple de desene

Exemplu: imaginea nr. 1 Rezentare anatomică de cal bust

Comenzi portrete de cai în creion desene la comandă
Imaginea 1. Comenzi portrete de cai în creion desene la comandă

Imaginea 1. Comenzi portrete de cai  în creion desene

Descriere: Prima metodă de redare a portretului de cal desen în creion pe carton special de desen este cea Bust (adică cap și umeri) exemplu imaginea nr. 1. Portret de cal bust desenat în creion sau cărbune de desen.

Acest format permite redarea fizionomiei de cal detaliată un studiu în creion. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare bust pot fi: din profil sau din faţă Reprezentarea bust permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic.

Timp de execuţie sapte – zece zile în funcţie de dimensiune

Exemplu: imaginea nr. 2 Rezentare anatomică de cal în picioare

Reprezentare anatomică de cal în picioare desen în creion cai
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de cal în picioare desen în creion cai
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de cal în picioare desen în creion

Descriere:

Cea de-a doua metodă de redare a portretului de calului în creion pe carton special de desen este cea în picioare (adică din cap și până la baza copitelor) exemplu imaginea nr. 2.Portret de cal în picioare în creion pe carton.

Acest format permite redarea fizionomiei de cal detaliată dar și cea a anatomiei exemplarului. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a calului în picioare pot fi: din profil sau din faţă, statică sau dinamică.

Reprezentarea în picioare permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic precum şi pentru mişcare. Timp de execuţie sapte-paisprezece zile în funcţie de dimensiune

Portrete cai în creion rezentare anatomică cu doi cai

Doriți reprezentarea a doi cai sau mai mulţi împreună?

Portret desen în creion cu doi cai la comandă
Portret desen în creion cu doi cai la comandă

Imaginea 3. Comenzi portrete cu doi cai în creion desene

Puteţi solicita realizarea unui studiu de grup de doi sau mai multi cai ai dumneavoastră împreună. Reprezentarea a doi cai sau mai mulţi cai împreună.

Acestia pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite ( exemplu imaginea nr. 3) Acest format permite redarea fizionomiei de doi sau mai mulţi cai detaliată dar şi cea a anatomiei exemplarelor.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a cailor pot fi: din profil sau din faţă.

Timp de execuţie două săptămâni.

Exemplu: imaginea nr. 4 Compoziţie cu cai

Compoziţie cu cai în creion desene compoziționale
imaginea nr. 4 Compoziţie cu cai în creion

Compozitie cu cai-caracteristici suplimentare Doriţi o compoziţie specială? O creaţie personală cu elemente din viaţa dumneavoastră personală şi sportivă, puteţi solicita realizarea unei compoziţii a unui studiu de cai compoziţional.

Reprezentarea compoziţională cu cai pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite ( exemplu imaginea nr. 4)

Acest format permite redarea fizionomiei calului detaliată dar şi cea a anatomiei sale pusă într-o schemă cu mai multe elemente.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Portretul unui cal în creion dureaza de obicei aproximativ două săptămâni de la lansarea comenzii. Comenzile sunt limitate, de aceea va rog sa va inscrieți din timp programandu-va la e-mailul artistului.

Cum vei furniza fotografiile tale?

Expediaţi una sau mai multe fotografii digitale ale cailor tăi preferaţi. Ataşaţi câteva imagini de calitate, faceţi o mică descriere a proiectului la care v-ați gandit iar artistul va analiza cerinţele dumneavoastră şi va executa un desen de cal pentru dumneavoastră. Alege cum să fie reprezentat calul tău în funcţie de indicaţiile de mai sus: bust, reprezentare anatomică totală, dinamică sau statică, sau o compoziţie specială în care eu să creez un tablou deosebit desenat în creion sau cărbune. Apelează cu încredere. Aveţi nelămuriri cereţi detalii artistului.

Doreşti să comanzi ramă la lucrarea ta?

Lucrările executate se trimit în special fără ramă. Fiecare client comandă rama care crede el că i s-ar potrivi în funcţie de preferinţele sale. Pentru cei care doresc înrămarea lucrării, artistul poate trimite imaginea lucrării înrămată cu câteva variante de rame în format digital. Preţul acesteia nu este inclus în preţul lucrării, acesta este calculat separat şi este raportat la dimensiunea şi preţiozitatea ramei.

Cum plătesc lucrarea?

Lucrările desenele ralizate în creion, cărbune comandate se achită integral în contul….click detalii. Acest lucru certifica seriozitatea şi dorinţa clientului de a comanda lucrea. Plata este calculată în euro, dar se poate plăti şi în lei conform cursului BNR/euro din acea zi. Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată, acest lucru certifică credibilitatea şi seriozitatea clientului şi ca atare serviciu pentru care a-ţi apelat este demarat

Cum primesc lucrarea?

Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dumneavoastră. Aceasta va fi ambalată corespunzator, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lurării este suportat de beneficiar. Notă. Toate lucrările sunt unicat. Comenzile sunt limitate.

Prețuri portrete cai

FormatulPreț desen cu un calPreț desen cu doi caiPreț desen cal
în picioare
Compoziție cu cai
Preț portret de cal bust desen în creion
Preț portret de cal bust desen în creion
Preț portret desen cu doi cai bustPreț desen cal în picioarePreț compoziție cu cai
A525 Euro50 Euro40 Euro50 Euro
A450 Euro100 Euro65 Euro100 Euro
A375 Euro150 Euro90 Euro150 Euro
A2120 Euro240 Euro150 Euro240 Euro
A1135 Euro170 Euro165 Euro170 Euro
A0160 Euro320 Euro190 Euro320 Euro
Corespondente tehnice la dimensiunile de mai sus.
A5149 x 210 mmReprezintă jumătatea dimensiuni A4
A4210 x 297 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A3
A3297 x 420 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A2
A2420 x 594 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A1
A1594 x 841 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A0
A0841 x 1189 mm.Formatul A0 este un format cu suprafața de 1 mp.

Lucrări Călin Bogătean click …

Portrete cai în creion, Portrete cai în creion desene, Portrete cai în creion desenate după fotografie, Portrete cai în creion grafică la comandă, Portrete de cai în creion cărbune de desen, Portrete cai în creion, Portrete de cai în cărbune, Portrete de cai la comandă

Share dacă îți place!