Portrete câini în creion cărbune desene câini grafică în creion la comandă

Portrete câini în creion desene grafice la comandă
Portrete câini în creion desene grafice la comandă

Obţiuni pentru comenzi portrete de câini desen în tehnica creion Iată câteva opţiuni ce trebuie luate în considerare atunci când comandaţi un portret de câine:

Dacă a-ţi ales pentru a comanda portretul sau reprezentarea câinelui dumneavoastră într-un tablou realizat în creion/carbune desenat Bust (cap-umeri), reprezentare anatomică de câine în picioare, cu doi sau mai mulţi câini atunci ţineţi cont că este oportun să alegeţi o mărime mai mare când comandaţi un portret cu mai multe personaje sau o compoziţie.

Care este marimea ideală?

Alegerea dimensiunii ideale pentru dumneavoastră trebuie făcută în funcție de peretele unde veți expune lucrarea. Cele mai potrivite dimensiuni pentru portrete de câini în creion sunt pe format: A5 -149 x 210 mm., A4-210 x 297 mm., A3-297 x 420 mm. pentru reprezentarea bust si dimensiunile pe format A2-420 x 594 mm., A1-594 x 841 mm., A0-841 x 1189 mm. reprezentare totala sau cu mai multe personaje.

Portrete câini în creion exemple de desene

Exemplu: imaginea nr. 1 Rezentare anatomică de câine bust

 
Comenzi portrete de câini în creion desene la comandă
Imaginea 1. Comenzi portrete de câini în creion desene la comandă

Imaginea 1. Comenzi portrete de câine în creion desene

Descriere: Prima metodă de redare a portretului de câini desen în creion pe carton special de desen este cea Bust (adică cap și umeri) exemplu imaginea nr. 1. Portret de câine bust desenat în creion sau cărbune de desen.

Acest format permite redarea fizionomiei de câine detaliată un studiu în creion. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare bust pot fi: din profil sau din faţă Reprezentarea bust permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic.

Timp de execuţie sapte – zece zile în funcţie de dimensiune

Exemplu: imaginea nr. 2 Rezentare anatomică de câine în picioare

Reprezentare anatomică de câine în picioare desen în creion câini
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de câine în picioare desen în creion câini
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de câine  în picioare desen în creion

Descriere:

Cea de-a doua metodă de redare a portretului de câine în creion pe carton special de desen este cea în picioare (adică din cap și până la baza labelor) exemplu imaginea nr. 2.Portret de câine în picioare în creion pe carton.

Acest format permite redarea fizionomiei de câine detaliată dar și cea a anatomiei exemplarului. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a cățelului în picioare pot fi: din profil sau din faţă, statică sau dinamică.

Reprezentarea în picioare permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic precum şi pentru mişcare. Timp de execuţie sapte-paisprezece zile în funcţie de dimensiune

Portrete câini în creion rezentare anatomică cu doi câini

Doriți reprezentarea a doi câini sau mai mulţi împreună?

Portret desen în creion cu doi câini la comandă
Portret desen în creion cu doi câini la comandă

Imaginea 3. Comenzi portrete cu doi câini în creion desene

Puteţi solicita realizarea unui studiu de grup de doi sau mai multi câini ai dumneavoastră împreună. Reprezentarea a doi câini sau mai mulţi câini împreună.

Acestia pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite ( exemplu imaginea nr. 3) Acest format permite redarea fizionomiei de doi sau mai mulţi câini detaliată dar şi cea a anatomiei exemplarelor.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a câinilor pot fi: din profil sau din faţă.

Timp de execuţie două săptămâni.

Exemplu: imaginea nr. 4 Compoziţie cu câini

Compoziţie cu câni în creion
imaginea nr. 4 Compoziţie cu câni în creion

Compoziție cu câini-caracteristici suplimentare Doriţi o compoziţie specială? O creaţie personală cu elemente din viaţa dumneavoastră personală şi sportivă, puteţi solicita realizarea unei compoziţii a unui studiu de câine compoziţional.

Reprezentarea compoziţională cu câini pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite ( exemplu imaginea nr. 4)

Acest format permite redarea fizionomiei câinelui detaliată dar şi cea a anatomiei sale pusă într-o schemă cu mai multe elemente.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Portretul unui câine în creion dureaza de obicei aproximativ două săptămâni de la lansarea comenzii. Comenzile sunt limitate, de aceea va rog sa va inscrieți din timp programandu-va la e-mailul artistului.

Cum vei furniza fotografiile tale?

Expediaţi una sau mai multe fotografii digitale ale câinelui tău preferat. Ataşaţi câteva imagini de calitate, faceţi o mică descriere a proiectului la care v-ați gandit iar artistul va analiza cerinţele dumneavoastră şi va executa un desen de câine pentru dumneavoastră. Alege cum să fie reprezentat câinele tău în funcţie de indicaţiile de mai sus: bust, reprezentare anatomică totală, dinamică sau statică, sau o compoziţie specială în care eu să creez un tablou deosebit desenat în creion sau cărbune. Apelează cu încredere. Aveţi nelămuriri cereţi detalii artistului.

Doreşti să comanzi ramă la lucrarea ta?

Lucrările executate se trimit în special fără ramă. Fiecare client comandă rama care crede el că i s-ar potrivi în funcţie de preferinţele sale. Pentru cei care doresc înrămarea lucrării, artistul poate trimite imaginea lucrării înrămată cu câteva variante de rame în format digital. Preţul acesteia nu este inclus în preţul lucrării, acesta este calculat separat şi este raportat la dimensiunea şi preţiozitatea ramei.

Cum plătesc lucrarea?

Lucrările desenele ralizate în creion, cărbune comandate se achită integral în contul….click detalii. Acest lucru certifica seriozitatea şi dorinţa clientului de a comanda lucrea. Plata este calculată în euro, dar se poate plăti şi în lei conform cursului BNR/euro din acea zi. Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată, acest lucru certifică credibilitatea şi seriozitatea clientului şi ca atare serviciu pentru care a-ţi apelat este demarat

Cum primesc lucrarea?

Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dumneavoastră. Aceasta va fi ambalată corespunzator, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lurării este suportat de beneficiar. Notă. Toate lucrările sunt unicat. Comenzile sunt limitate.

Prețuri

FormatulPreț desen cu un câinePreț desen cu doi câiniPreț desen câine
în picioare
Compoziție cu câini
A525 Euro50 Euro40 Euro50 Euro
A450 Euro100 Euro65 Euro100 Euro
A375 Euro150 Euro90 Euro150 Euro
A2120 Euro240 Euro150 Euro240 Euro
A1135 Euro170 Euro165 Euro170 Euro
A0160 Euro320 Euro190 Euro320 Euro
Corespondente tehnice la dimensiunile de mai sus.
A5149 x 210 mmReprezintă jumătatea dimensiuni A4
A4210 x 297 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A3
A3297 x 420 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A2
A2420 x 594 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A1
A1594 x 841 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A0
A0841 x 1189 mm.Formatul A0 este un format cu suprafața de 1 mp.

Lucrări Călin Bogătean click …

Portrete câini în creion, Portrete câini în creion desene, Portrete câini în creion desenate după fotografie, Portrete câini în creion grafică la comandă, Portrete câini în creion cărbune de desen, Portret de câine în creion, Portrete câini în cărbune, Portrete câini la comandă

Share dacă îți place!