Portrete pisici în creion cărbune desene pisici grafică în creion la comandă

Portrete pisici în creion cărbune desene pisici
Portrete pisici în creion cărbune desene pisici

Obţiuni pentru comenzi portrete de pisici desen în tehnica creion Iată câteva opţiuni ce trebuie luate în considerare atunci când comandaţi un portret de pisică:

Dacă a-ţi ales pentru a comanda portretul sau reprezentarea pisicii dumneavoastră într-un tablou realizat în creion/carbune desenat Bust (cap-umeri), reprezentare anatomică de pisică în picioare, cu doi sau mai multe pisici atunci ţineţi cont că este oportun să alegeţi o mărime mai mare când comandaţi un portret cu mai multe personaje sau o compoziţie.

Care este marimea ideală?

Alegerea dimensiunii ideale pentru dumneavoastră trebuie făcută în funcție de peretele unde veți expune lucrarea. Cele mai potrivite dimensiuni pentru portrete de pisică în creion sunt pe format: A5 -149 x 210 mm., A4-210 x 297 mm., A3-297 x 420 mm. pentru reprezentarea bust si dimensiunile pe format A2-420 x 594 mm., A1-594 x 841 mm., A0-841 x 1189 mm. reprezentare totala sau cu mai multe personaje.

Portrete pisici în creion exemple de desene

Exemplu: imaginea nr. 1 Rezentare anatomică de pisică bust

 

Comenzi portrete de pisici în creion desene
Imaginea 1. Comenzi portrete de pisici în creion desene

Imaginea 1. Comenzi portrete de pisici în creion desene

Descriere: Prima metodă de redare a portretului de pisici desen în creion pe carton special de desen este cea Bust (adică cap și umeri) exemplu imaginea nr. 1. Portret de pisică bust desenat în creion sau cărbune de desen.

Acest format permite redarea fizionomiei de pisică detaliată un studiu în creion. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare bust pot fi: din profil sau din faţă Reprezentarea bust permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic.

Timp de execuţie sapte – zece zile în funcţie de dimensiune

Exemplu: imaginea nr. 2 Rezentare anatomică de pisică în picioare

Reprezentare anatomică de pisică în picioare desen în creion
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de pisică în picioare desen în creion
Imaginea 2. Reprezentare anatomică de pisică în picioare desen în creion

Descriere:

Cea de-a doua metodă de redare a portretului de pisică în creion pe carton special de desen este cea în picioare (adică din cap și până la baza labelor) exemplu imaginea nr. 2.Portret de pisică în picioare în creion pe carton.

Acest format permite redarea fizionomiei de pisică detaliată dar și cea a anatomiei exemplarului. Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajului.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a pisicii în picioare pot fi: din profil sau din faţă, statică sau dinamică.

Reprezentarea în picioare permite spaţiu suficient pentru detaliu fizionomic precum şi pentru mişcare. Timp de execuţie sapte-paisprezece zile în funcţie de dimensiune

Portrete pisici în creion rezentare anatomică cu două pisici

Doriți reprezentarea a două pisici sau mai multe împreună?

Comenzi portrete cu două pisici în creion desene
Imaginea 3. Comenzi portrete cu două pisici în creion desene

Imaginea 3. Comenzi portrete cu două pisici în creion desene

Puteţi solicita realizarea unui studiu de grup de două sau mai multe pisici ale dumneavoastră împreună. Reprezentarea a două pisici sau mai multe pisici împreună.

Acestea pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite. Acest format permite redarea fizionomiei de două sau mai multe pisici detaliat dar şi cea a anatomiei exemplarelor.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Variantele de reprezentare a pisicii pot fi: din profil sau din faţă.

Timp de execuţie două săptămâni.

Exemplu: imaginea nr. 4 Compoziţie cu pisici

Compoziţie cu pisici desene în creion
imaginea nr. 4 Compoziţie cu pisici desene în creion

Compoziție cu pisici-caracteristici suplimentare Doriţi o compoziţie specială? O creaţie personală cu elemente din viaţa dumneavoastră personală şi sportivă, puteţi solicita realizarea unei compoziţii a unui studiu de pisică compoziţional.

Reprezentarea compoziţională cu pisici pot fi din perioade diferite, rase diferite, mărimi diferite ( exemplu imaginea nr. 4)

Acest format permite redarea fizionomiei pisicii detaliată dar şi cea a anatomiei sale pusă într-o schemă cu mai multe elemente.

Desenul în creion permite detalierea amănunţită, grafică a liniaturii şi a formei personajelor.

Metoda desenului în cărbune este o metodă în care desenul se poate reda plastic cu umbre mai adânci.

Portretul unei pisici în creion durează de obicei aproximativ două săptămâni de la lansarea comenzii. Comenzile sunt limitate, de aceea va rog sa va inscrieți din timp programându-vă la e-mailul artistului.

Cum vei furniza fotografiile tale?

Expediaţi una sau mai multe fotografii digitale ale pisici tale preferate. Ataşaţi câteva imagini de calitate, faceţi o mică descriere a proiectului la care v-ați gandit iar artistul va analiza cerinţele dumneavoastră şi va executa un desen de pisică pentru dumneavoastră. Alege cum să fie reprezentată pisica ta în funcţie de indicaţiile de mai sus: bust, reprezentare anatomică totală, dinamică sau statică, sau o compoziţie specială în care eu să creez un tablou deosebit desenat în creion sau cărbune. Apelează cu încredere. Aveţi nelămuriri cereţi detalii artistului.

Doreşti să comanzi ramă la lucrarea ta?

Lucrările executate se trimit în special fără ramă. Fiecare client comandă rama care crede el că i s-ar potrivi în funcţie de preferinţele sale. Pentru cei care doresc înrămarea lucrării, artistul poate trimite imaginea lucrării înrămată cu câteva variante de rame în format digital. Preţul acesteia nu este inclus în preţul lucrării, acesta este calculat separat şi este raportat la dimensiunea şi preţiozitatea ramei.

Cum plătesc lucrarea?

Lucrările desenele ralizate în creion, cărbune comandate se achită integral în contul….click detalii. Acest lucru certifica seriozitatea şi dorinţa clientului de a comanda lucrea. Plata este calculată în euro, dar se poate plăti şi în lei conform cursului BNR/euro din acea zi. Contul este vizualizat şi supravegheat de artist, plata făcută va fi înregistrată, acest lucru certifică credibilitatea şi seriozitatea clientului şi ca atare serviciu pentru care a-ţi apelat este demarat

Cum primesc lucrarea?

Odată finalizată lucrarea, aceasta va fi expediată la adresa indicată de Dumneavoastră. Aceasta va fi ambalată corespunzator, în aşa fel încât ea să vă parvină în condiţii perfecte. Transportul lurării este suportat de beneficiar. Notă. Toate lucrările sunt unicat. Comenzile sunt limitate.

Prețuri portrete pisici

FormatulPreț portret desen cu o pisicăPreț portret desen cu două pisiciPreț desen pisică

în picioare
Compoziție cu pisici
Preț desen pisică bust în creionPreț desen două pisici bust în creionPreț desen pisică în picioare în creionPreț desen  compoziție pisici în creion
A525 Euro50 Euro40 Euro50 Euro
A450 Euro100 Euro65 Euro100 Euro
A375 Euro150 Euro90 Euro150 Euro
A2120 Euro240 Euro150 Euro240 Euro
A1135 Euro170 Euro165 Euro170 Euro
A0160 Euro320 Euro190 Euro320 Euro
Corespondente tehnice la dimensiunile de mai sus.
A5149 x 210 mmReprezintă jumătatea dimensiuni A4
A4210 x 297 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A3
A3297 x 420 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A2
A2420 x 594 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A1
A1594 x 841 mm.Reprezintă jumătatea dimensiuni A0
A0841 x 1189 mm.Formatul A0 este un format cu suprafața de 1 mp.

Lucrări Călin Bogătean click …

Portrete pisici în creion, Portrete de pisici în creion desene, Portrete pisici în creion desenate după fotografie, Portrete pisici în creion grafică la comandă, Portrete pisici în creion cărbune de desen, Portrete pisici în creion, Portrete pisici în cărbune

Share dacă îți place!