Portrete creion desene portrete la comandă

Comenzi portrete în creion şi cărbune modalităţi de comandă desene

Portrete creion desene portrete la comandă
Portrete creion desene portrete la comandă

Comenzi portrete după fotografii digitale, lucrări originale de artă figurativă desene realizată în creion sau cărbune pe carton special de desen

Comenzi desene portrete în creion

Portretele realizate în tehnica creion sau cărbune sunt desene foarte detaliate după un model anume sau după fotografie acestea subliniază acuratetea liniei și detaliul de profunzime ce pot fi obținute.

Precedee tehnice de realizare portrete în tehnica creion/cărbune

Aici puteți face comenzi portrete în creion, portrete create manual folosind materiale de cea mai bună calitate. Finisajul și protecția portretului se face cu un lac special pentru desene în cărbune /creion. Acestuia odată finalizat i se atasează un passe-partout, iar apoi obțional se înramează. Pentru confortul dvs. vă oferim, lucrarea înrămată la cerere. Lucrarea poate fi expediată cu ramă sau doar finisată și ambalată ca mai apoi clientul să pună rama pe care acesta o dorește.

Etape de lucru portrete în creion/cărbune

Portretul necesită timp pentru a fi creat. Timpul mediu pentru realizarea unui portret în creion este de 30 -40 de ore iar pentru onorarea unei lucrări de minim trei zile pentru lucrări fără ramă și o săptămână, pentru lucrările care necesită și înrămare. Aceastea se execută în ordinea în care comanda a fost lansată. Dacă aveți nevoie de un portret, al dumneavoastră sau a altei persoane vă rugăm să ne contactați din timp pentru ca solicitarea dvs. să fie rezolvată favorabil.
Un portret în creion este un cadou perfect și accesibil pentru oricine. Portretele în creion nu sunt schițe ci desene foarte detaliate ce necesită un anumit timp de lucru.
Călin Bogătean este un fin analist, acesta surprinde stări ale modelului pe care le transpune în compoziții. Acesta execută portrete de detaliu fizionomic până la compoziții complexe cu mai multe personaje.

Avantajele portretului in cărbune/creion
Un portret desenat în cărbune/creion este o investiție și modul perfect de a face pe cineva să se simtă special/specială.

Prețurile sunt accesibile acestea sunt mult mai mici decât cele necesare pentru realizarea unui portret în ulei pe pânză.
Comandă acum un portret trimițând fotografia ta digitală la adresa de e-mail a artistului. Adaugă câteva detalii despre portretul dorit: dimensiune, tipul lucrării.
Puteți beneficia de portrete realizate profesional și compozițional doar pe baza fotografiei digitale a persoanelor dragi. Aceste proiecte individuale conțin la cerere: reconstituiri și curățiri ale defectelor faciale, crearea de compoziții doar pe baza acestora și a descrierilor necesare oferite de dumneavoastră. Asigurați-vă că imaginea digitală necesară este o dimensiune decentă și detaliată deoarece dacă detaliul este scăzut dificultatea de execuție este mare uneori imposibilă.

Comenzile sunt limitate -Înscrierile pentru orice comandă se face din timp.

La primirea lucrării, portretul va fi însoțit de un Certificat de Autenticitate, care va atesta originalitatea precum și semnătura artistului.

Cum comand un portret in creion/cărbune

 rama  portrete desene în creion cărbune
rama portrete desene în creion cărbune

Portretul necesită timp pentru a fi creat, de 30 -40 de ore iar pentru onorarea unei lucrări de minim o săptămână, aceastea se execută în ordinea în care comanda a fost lansată.
Dacă aveți nevoie ca portretul dumneavoastră, sau al altei persoane pentru care a-ți lansat comanda să fie realizată cât mai promt vă rugăm să ne contactați din timp pentru ca solicitarea dvs. să fie rezolvată favorabil.
Trimiteți câteva fotografii pentru a alege una potrivită di punct de vedere artistic și plastic. Artistul va elabora un proiect digital pe care-l veți primi printr-un e-mail cu date legate de execuție, timp, modalități de plată.
În urma acceptului dumneavoastră lucrarea se achitată integral, odată făcută dovada plății, artistul va executa această lucrare.

Lucrarea dumnavoastră odată terminată este fotografiată și trimisă prin e-mail dumneavoastră pentru a primi acceptul de expediere. Lucrarea finită este ambalată corespunzător și trimisă prin colet rapid spre destinația dumneavoastră.

Costurile de transport sunt suportate de beneficiar.

NOTA:
Plata pentru care a-ți optat se va efectua în contul din capitolul cum platesc deschis pe numele artistului acesta poate fi în lei sau valută.
Contul este vizualizat și supravegheat de artist, plata odată facută și înregistrată lucru care certifică credibilitatea și seriozitatea clientului ca atare serviciu pentru care a-ți apelat este demarat.

Costul ramei nu este inclus în graficul de prețuri de mai jos aceasta se calculează separat doar la cererea clientului.

Prețuri portrete în creion … detalii click

portrete în creion, portrete în cărbune, desene în creion la comandă, desene în cărbune la comandă, portrete creion desene, portrete creion grafică la comandă, portrete creion desenecopii, portrete creion desene femei, portrete creion desene bărbați

Share dacă îți place!