Prețuri portrete creion desene grafice la comandă

Prețuri portrete creion desene grafice la comandă
Prețuri portrete creion desene grafice la comandă

Comenzi portrete desene grafice portrete după fotografie

Prețul pentru diferitele tipuri de dimensiuni de portret este afișat detaliat pentru portrete cu un singur personaj și prețuri portrete cu două personaje.

Preţuri comenzi portrete în creion după poză

Pot fi alese și alte mărimi apropiate decât cele expuse în tabel.

Costul ramei nu este inclus în graficul de mai jos aceasta se calculează separat de costul portretului doar la cererea clientului detalii capitolul consiliere înramare click …

 

Portretele comandate pot fi: de copii, femei, bărbati, cupluri iar termenul de execuție variază de la 5-7 zile pentru cele mici, până la 14 zile pentru cele de dimensiuni mai mari.

Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. sumă ce reprezintă avans de siguranță care se depune în contul… în Ron (lei) sau valută. Acest lucru certifică seriozitatea și dorința clientului de a comanda lucarea. Plata lucrării este calculată și expusa în euro și lei si se poate plăti la oricare sediu BCR sucursală/filială sau prin transfer bancar..

Contul este vizualizat și supravegheat de artist, plata odată făcută va fi înregistrată iar serviciul pentru care a-ți apelat este demarat.

Lucrări de pictură Călin Bogătean detalii click…

Share dacă îți place!