Prețuri portrete după poze vechi pictură în ulei pe pânză la comandă

Portrete după poze vechi
Prețuri portrete după poze vechi pictură în ulei pe pânză la comandă

Tablourile cu portrete realizate în ulei pe pânză după fotografii vechi sunt afişate conform tipului de portret dorit pentru diferite tablouri realizate în tehnica ulei pe pânză. Preţurile sunt afişate pentru un singur personaj(portret) în prima coloană din tabel. În cazul în care în tablou sunt două portrete de pictat (personaje) preţul lucrării se dublează.
Dacă integraţi animale în compoziţie preţul este mai mare cu costul animalului afişat în tabelul cu preţuri destinate animalelor.

Costul ramei nu este inclus în graficul de mai jos aceasta se calculează separat de costul portretului doar la cererea clientului, mai multe detalii consultaţi capitolul consiliere înramare click…

Prețuri portrete ulei pictură pe pânză

Prețuri portrete în ulei pictură pe pânză
Prețuri portrete în ulei pictură pe pânză

Prețul pentru diferitele tipuri de portrete este afișat după cum urmează: portret de detaliu, bust, bust cu mâini, portret trei sferturi și portret în picioare.

Prețul afișat este pentru un singur personaj care va fi pictat în tabloul comandat și este conform tipului de portret urmărit.

Pot fi alese și alte mărimi apropiate de cele expuse în tabel.

Costul ramei nu este inclus în graficul de mai jos aceasta se calculează separat de costul portretului doar la cererea clientului detalii capitolul consiliere înramare click …

Prețuri portrete

Portret de detaliu fizionomic (cap)

Reprezentare portret de detaliu facial pictură în ulei pe pânză

Portret de detaliu fizionomic (cap)

Abordarea de detaliu fizionomic este una modernă pe un şasiu mai lat cu pânză care este pictat şi pe cant de aceea nu necesită în mod special ramă, aceasta se expune direct pe perete.

Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă

Preț portret de detaliu fizionomic (cap)
Preț portret de detaliu fizionomic (cap)

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje sunt cele afișate dacă personajele pictate sunt toate identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele sunt diferite una e cu mâini alta în picioare etc. costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nelămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact

Portret Bust (cap gât umeri)

Mătușa Verghiuța

Portret bust

(cap gât umeri)

Portretul bust, este cea mai cunoscută şi mai frecventă redare a portretului din toate timpurile.
Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Preț portret bust (Cap gât umeri)

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje sunt cele afișate în tabelul de mai susși sunt valabile pentru personajele pictate unde toate sunt identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele sunt diferite una e cu mîini alta în picioare etc costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nlămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact . La compozițiile cu 3 sau 4 personaje durata de execuție poate suferii modificări de la 10 la 15 zile datorită dificultății de execuție.

Portret Bust bust cu mâini  (cap, gât, umeri, trunchi , mâini )

Portret pictură în ulei pe pânză la comandă

Portret bust cu mâini  (cap, gât, umeri, trunchi, mâini )

Portretul bust, este cea mai cunoscută şi mai frecventă redare a portretului din toate timpurile.
Variantele de reprezentare fizionomică bust pot fi: portret din profil sau din faţă această reprezentare oferă dă posibilitatea compozițională de a sugera și a evidenţia condiția socio – profesională, a personajului, a domeniului de activitate a decorurilor înconjurătoare. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Portret bust cu mâini  (cap, gât, umeri, trunchi, mâini )
Portret bust cu mâini (cap, gât, umeri, trunchi, mâini )

Prețurile de mai sus pentru compoziții cu mai multe personaje  sunt cele afișate în tabelul de mai susși sunt valabile pentru personajele pictate unde toate sunt identice ca dimensiune și tip de reprezentare . În cazul în care personajele  sunt diferite una e cu mîini alta în picioare etc costul de execuție se recalculează, acesta poate să crească sau să scadă în funcție de imaginea dumneavoastră furnizată pentru execuție. Dacă ai nlămuriri trimite imaginea ta și solicită un cost exact . La compozițiile cu 3 sau 4 personaje durata de execuție poate suferii modificări de la 10 la 15 zile datorită dificultății de execuție.

Portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

PĂRINTELE IOAN GUTIU ATHOS
Portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

Portret reprezentat în întregime (cap, gât, umeri, trunchi , mâini, picioare )

Portretul reprezentat în întregime, este o redare compozițională a portretului care permite multe posibilități de redare. Variantele de reprezentare fizionomică în întregime pot fi: portret din profil sau din faţă.  Reprezentarea portretului în picioare permite redarea în întregime( din cap până în picioare) a unui personaj fie el: copil, bărbat sau femeie, această reprezentare  dă posibilitatea evidenţierii persoanei, a personalităţii şi în special a domeniului de activitate care trebuie redată sau a unor decoruri interioare preferate. Dacă aveti o fotografie și doriți o compoziție cu mai multe persoane, personaje în tablou orientați-vă asupra unei mărimi mai mari.

Preț portrete realizate în întregime
Preț portrete realizate în întregime

Orice lucrare se execută în baza unui formular de comandă pe care îl vei primi odată cu analiza compoziției dorite în anexa devizului și este considerat ca și contract de execuție și conține date și detalii de execuție a lucrării alese de dumneavoastră. Odată cu acceptul dumneavoastră se va stabilii conform graficului personal de lucru perioada imediată de execuție posibilă.
Contractul de prestări servicii din atașament se completează și se trimte expediază fotografiat sau scanat : pe email la cbogatean@yahoo.com sau cbogatean@gmail.com, sau pe watzap la nr. 0759071591.
Odată primit se înregistrează și se semnează de primire de mine și este retrimis electronic prin email sau watzap de confirmarea comenzii, iar la final documentul va fi retrimis în original cu lucrarea finalizată.

Portretele de sau cu animalele introduse suplimentar în compoziții, reproduceri etc. au costuri suplimentare, acestea sunt conform graficului de mai sus și se aplică același preț pentru orice animal doriți fie el: cal, câine, pisică etc.

Tehnica ulei pe panză
Dimensiune
Preţ pentru un personajTipul imaginii
40 x 30/40 x 2 cm.
50 x 40/50 x 2 cm.
60 x 50/60 x 2 cm.
70 x 60/70 x 2 cm.
80 x 70/80 x 2 cm.
90 x 80/90 x 2 cm.
100 x 70/90 x 2 cm.
120 x 100 x 2 cm.
120 x 150 x 2 cm.
80 Euro
120 Euro
170 Euro
212 Euro
260 Euro
370 Euro
420 Euro
470 Euro
520 Euro
comenzi portrete de_animale
Timp de execuţíetrei săptămâni

Portretele de sau cu animalele introduse suplimentar în compoziții, reproduceri etc. au costuri suplimentare, acestea sunt conform graficului de mai sus și se aplică același preț pentru orice animal doriți fie el: cal, câine, pisică etc.

Pentru comanda unei lucrări, avansul aceteia este de 50 %. sumă ce reprezintă avans de siguranță care se depune  în contul… în Ron (lei) sau valută. Acest lucru certifică seriozitatea și dorința clientului de a comanda lucarea. Plata lucrării este calculată și expusa în euro și lei  si se poate plăti la oricare sediu BCR sucursală/filială sau prin transfer bancar..

Contul este vizualizat și supravegheat de artist, plata odată făcută și înregistrată serviciul pentru care a-ți apelat este demarat.

Share dacă îți place!