Natură statică pictură tablouri în ulei pe pânză de vânzare/comandă

Galerie de artă de excepție pictură natură statică de vânzare sau la comandă lucrări originale  creații artistice pictate în ulei pe pânză tablouri florale, compoziții cu flori în vase de lut realizate manual în manieră realistă-impresionistă pe pânză.

Natură statică pictură tablouri în ulei pe pânză de vânzare/comandă
Natură statică pictură tablouri în ulei pe pânză de vânzare/comandă

Puteți comanda compoziții de natură statică, teme personale, tablouri cu naturi statice la orice mărime dorită cu diferite flori. Solicitați prin e-mail dorința de a comanda un tablou anume iar artistul vă va prezenta digital câteva variante din care dumneavoastră puteți alege cea care să fie pe placul dumneavoastră. 

Toate lucrările expuse sunt creații personale unicat pictură cu flori tratată în manieră realistă. Aici găsiți diferite flori pictate în vase de lut : flori de primăvară, flori de toamnă, crizanteme, maci, trandafiri, flori de câmp, narcise, margarete, garoafe, iriși, floarea soarelui etc. picturi tratate într-o cromatică caldă și obtimistă.

În cazul în care lucrarea din galerie nu mai este disponibilă și doriți una pe o temă asemănătoare solicitați o lucrare pe aceeași temă cu specific floral

 

Termen de execuție comenzi natură statică  7-30 lucrări mici-90 zile pentru lucrări mari.

Natura statică percepție culoare și sensibilitate

Natura statică sau natura moartă ca gen a apărut la începutul sec. al (XVI şi XVII) în Olanda. Primele tablouri pe care pictorul Călin Bogătean le-a executat au fost studii, reproduceri după pictorii olandezi.

Arta românească a pus amprenta asupra pictorului Călin Bogătean în natură statică odată cu anii studenției prin studiile efectuate în creația acestui segment a pictorilor Ștefan Luchian și Nicolae Grigorescu.

Artistul încearcă să preia din sensibilitatea pictorului Ștefan Luchian dar și din profunzimea și clar obscurul florilor pictate de Nicolae Grigorescu. Natura statică îl apropie pe artist de momentul creației al facerii considerând florile ca simbol al culorii a vieții chiar dacă este trecătoar. Florile alese sunt atent studiate și așezate în vase tradiționale de lut unde lumina concură cu umbra într-un joc al formelor.

Artistului abordează compoziții florale cu: crizanteme, iriși, trandafiri, narcise, bujori, albăstrele, ghiocei, flori de liliac, floarea soarelui, margarete, garoafe, garofițe, maci, anemone, etc.

Artistul nu preferă o floare anume tratând fiecare subiect în parte cu mare prețuire considerând culoarea și viața factorul important.

Alte lucrări click…

Natură statică, natură statică de vânzare, natură moartă, pictură florală, picturi cu flori de vânzare, tablouri personalizate, flori pictate în vase de lut, reproduceri după naturi statice Luchian

 

Share dacă îți place!