Peisaje artă pictură în ulei pe pânză de vânzare/comandă

Galerie de artă pictură de vânzare sau la comandă pictate în ulei pe pânză. Lucrări originale de pictură în ulei pe pânză tablouri peisaje din natură, peisaje urbane, peisaje rurale, peisaje citadine și peisaje marine.

Ce puteti comanda?
– O pictură realizată în ulei  după o imagine fotografiată de dumneavoastră într-un concediu
– O compoziţie peisagistică, o temă personală, tablouri la orice mărime dorită pe baza fotografiilor dumneavoastră.

– O compoziţie peisagistică, cu arbori, animale sau  una în care atmosfera epică a zonei în care locuieşti să se transforme într-o operă de artă.
– Transpunerea unei imagini vechi, reconstrucţia cromatică a peisajului din fotografie  veche cu casa veche de la ţară pictată în culoare  într-un tablou realizat în ulei pe pânză.
– Trimiteți prin e-mail imaginea, casa dumneavoastră, sau imaginea care vă place în format digital pentru a o integra într-o compoziţie plastică iar artistul vă va executa o lucrare de artă. Toate lucrările sunt unicat.

Termen de execuţie 7-30 lucrări mici-90 zile pentru lucrări mari.

Categorii de lucrări de artă  click pe imagine…

peisaje_din_natura
Peisaje din natură pictură pe pânză de vânzare
Peisaje_rurale
Peisaje rurale pictură pe pânză de vânzare
peisaje_urbane
Peisaje citadine pictură pe pânză de vânzare
peisaje _montane
Peisaje montane pictură pe pânză de vânzare
peisaje_marine
Peisaje marine pictură pe pânză de vânzare

 

La sfârşitul secolului al XVI-lea, peisajul a început să fie abordat de mari artişti ca şi un gen de sine stătător, acesta a evoluat rapid în preferințele acestora, devenind, în foarte scurt timp, expresia lor favorită.

Acest lucru a fost posibil datorită deschiderii pe care arta peisagistică o oferă pictorului dar și privitorului celui căruia îi este adresat acest tip de artă .

Călin  Bogătean pictează crâmpeie din natură fie ele inspirate din viaţa şi structura mediului rural sau cel urban, marin, nu doar la nivel epic sau pictural cât mai ales la cel emoţional încercând să surprindă contastele şi emoţiile momentului peisajul fiind una dintre cele mai fascinante şi complexe aventuri ale fenomenului artistic universal.

Share dacă îți place!