Rame tablouri pictură în ulei și desene în creion la comandă

Alege o ramă pentru lucrarea ta!

Aici poți afla cum poți avea o lucrare finită comandând diferite: rame tablouri în ulei, rame tablouri în creion, rame tablouri realiste, rame tablouri religioase

Rame tablouri
Rame tablouri pictură în ulei și desene în creion la comandă

Alege o ramă, înrămează o lucrare comandată și cere sfatul unui specialist
Rama: este o baghetă de lemn cu un anumit profil, din lemn sau alte materiale vopsite sau acoperite cu materiale decorative, vopsea foiță etc. , cu rol decorativ, de protejare și de izolare față de spațiul din jur.

De regulă, între rama propriu zisă și pânză, se interpune o platbanda de lemn cu rol de înnobilare denumit pasepartou. Acesta poate avea culori diferite de rama propriu zisă și îi conferă acesteia un plus de valoare și o estetică deosebită.

Alege o ramă pentru tabloul tău comandat

Lucrările de grafică se înrămează asemeni lucrărilor în ulei doar că rama acesteia este subțire fină iar pasepartoul este confecționat dintr-un carton special de diferite culori peste care este așezată sticla de protecție.
Rama unui tablou nu este mobilă!
Rama unui tablou nu este un accesoriu de mobilă nici nu trebuie tratat în felul acesta.

lucrări calin
Rama unui tablou poate fi ea însăși o lucrare de artă. Aceasta trebuie să fie în perfectă armonie cu lucrarea comandată. O ramă buna ridică valoarea tabloului o ramă prost aleasă o pune într-o umbră nedorită.

Rame tablouri – cum aleg o ramă?

Înrămează o lucrare comandată și cere sfatul unui specialist. Ghidați-vă după următoarele reguli:

Dacă lucrarea este mai modernă ca abordare rama va fi mai simplă poate avea o culoare anume.
Dacă abordarea picturală este clasica rama trebuie să fie prețioasă.

O ramă deosebită îi conferă grație întregii încăperi, unde aceasta este expusă. Aceasta poate pune în valoare obiectele din jur, mobilierul, crează un cadru armonios precum subliniază un stil anume.

Opțiunea trebuie făcută în funcție de subiectul tabloului, astfel cele care înfățișează portrete, naturi statice cer o ramă ceva mai groasă, adică să aibă profilul mai lat, peisajele și marinelele merg foarte bine cu rame înguste, plate sau cât mai neutre.

Cele mai nobile sunt cele aurii însă conform ambientului dumneavoastră precum și al lucrării alegeți cu grija forma și culoarea ramei.

Rame tablouri – Cum așez o lucrare pe perete?

Când amenajezi tablourile din aceeași cameră este necesară armonia de stil, de culoare astfel încât să creați relații agreabile între ele și bine înțeles și cu ansamblul încăperii. Întotdeauna lucrarea trebuie fixată pe perete cu centrul lucrării la înălțimea ochilor tăi. Aliniază partea inferioară a tablourilor să coincidă cu distanța de la pardoseală la nivelul ochilor. Tablourile în ulei, cer mai mult spațiu liber în jurul lor; icoanele, acuarelele, desenele, pot fi grupate dacă tratează teme apropiate.

Alege o ramă pentru lucrarea ta în ulei și în creion click pe imagine!

rame_tablouri_ulei
Rame pictură tablouri la comandă în ulei pe pânză
rame desene grafică
Rame desene grafică pentru lucrări în creion și cărbune la comandă

 lucrări de pictură Călin Bogătean

Share dacă îți place!