Ramă desene lucrări de artă executate la comandă

Rame tablouri în creion desene grafice portrete, Rame tablouri în creion desene grafice obiecte de artă.

Ramă desene grafică în creion la comandă
Ramă desene grafică în creion la comandă

Rame pentru tablouri și desene grafice realizate în tehnica creion și cărbune pe suport de carton și hârtie de desen.

Desenele în creion sau în cărbune sunt cașerate (lipite) pe un carton gros pentru a-i mări rezistența. Peste acesta se așează un carton pasepartou cu lățimea de 4 cm. de jur împrejur mai mare decât dimensiunea desenului. Pasepartou-ul are decupat în interior o fereastră prin care se vede desenul propriu zis.

Peste aceste două elemente, desen pasepartou se asează o sticlă de protecție de 2 mm. după care se itroduc în rama aleasă, ramă cu o grosime de 2 cm. care se închide fixându-se pe dos cu capse.

Spre exemplu dacă desenul este de format A 4 care tehnic are echivalentul la 21 x 29 cm., paseparto-ul și rama acesteia cresc exponențial dimensiunea desenului cu 4 cm. de jur împrejur.

Prețuri rame tablouri în creion desene grafice

Prețul acesteia este aproximativ 10-11 euro, pentru formatul A3 -prețul este de 15 euro, A2 20 euro, A1 25 euro si A0 35 euro

Nota. Dacă aveți un perete de o anumită culoare nu alegeți o ramă de aceeași culoare pentru a nu se pierde, contopi una cu celalaltă. Puteți trimite chiar o fotografie cu peretele, camera unde doriți să expuneti lucrarea iar artistul vă va da mai multe soluții din care dumneavoastră să alegeți.

Rame tablouri în creion desene grafice

Cere un proiect digital pentru o rama la lucrarea ta comandată, acest proiect este gratuit, artistul vine în ajutorul tău pentru a avea o imagine finală a proiectului. Înrămarea lucrării nu este obligatorie, acest lucru este consultativ prin care tu ai posibilitatea să fi iei decizia potrivită fiind consiliat corect.
Ai comandat artistului o lucrare de grafică, un desen portret și dorești să-i pui o ramă potrivita?

Călin Bogătean te consiliază în cazul în care dorești acest serviciu și elaborează pentru tine un proiect digital în care lucrarea este înramată virtual cu mai multe variante de rame pe care artistul le crede că sunt cele mai potrivite. În felul acesta ai posibilitatea de a alege tu rama care se potrivește fără să ai surprize neplăcute.

Ramele sunt confecționate în ateliere de înrămare profesioniste cu care artistul colaborează, prețul este stabilit de acesta ateliere, artistul fiind doar mesagerul și consilierul dumneavoastră.

 lucrări de pictură Călin Bogătean

Ramă desene, Ramă desene portret, Ramă desene portrete, Ramă desene în creion, Ramă desene în cărbune, Ramă desene pe carton, Ramă desene pe hârtie specială de desen, Ramă desene la comandă

Share dacă îți place!