Ramă pictură lucrări de artă la comandă

Rame tablouri în ulei pentru pictură originală în ulei pe pânză la comandă.

Ramă pictură
Ramă pictură

Rame pentru tablouri realizate în tehnica ulei pe pânză

Tablourile în ulei necesită rame deosebite și mai late. Lățimea unei rame tablouri în ulei pe pânză poate fi de: 4 cm, 6 cm, 8 cm si 10 cm.

Acesteia i se poate atașa pe interior un pasepartou care are lățimea de 4 cm. Paseparto-ul este aproape întotdeauna de o culoare diferită fața de ramă.

Spre exemplu daca rama este aurie și Paseparto-ul tot auriu atunci acesta va fi mai deschis decât rama ceea ce ii confera lucrarii noblete dar și un contrast rafinat între ramă și lucrare.

Paseparto-ul în general este descis la culoare poate fi alb sau în tente rafinate dschise ușor nuanțate, are un falț ( șanț) unde este introdusă pânza pictată.

Rama împreună cu paseparto-ul formeaza un întreg, iar lățimea acestora ajung în cazul în care acestea sunt de 4 cm. fiecare la dimensiunea finală de 7-7,5 cm.

Compozițiile, portretele necesită rame late de 6, 8, sau 10 cm. lățime, rame aurii, antice, baroce cu înflorituri sculpturate sau diferite texturi. Aceste rame nu necesită pasepartou.

Preț rame tablouri în ulei pe pânză

Prețul ramelor este diferit în funcție de model și variază pentru o dimensiune a lucrării spre exemplu de 50 x 50, 40 x 50, 60 x 50 ramă cu pasepartou între 150 și 250 lei.

Spre exemplu pentru o lucrare portret de 90 x 60 sa folosit o ramă baroc lată de 10 cm. ramă aleasă special de client care a costat 500 de lei. Aceste rame sunt pretențioase unele sunt acoperite cu foiță de aur.

Nota. Dacă aveți un perete de o anumită culoare nu alegeți o ramă de aceeași culoare pentru a nu se pierde, contopi una cu celalaltă. Puteți trimite chiar o fotografie cu peretele, camera unde doriți să expuneți lucrarea iar artistul vă va da mai multe soluții din care dumneavoastră să alegeți.

Cere un proiect digital pentru o ramă la lucrarea ta, acest proiect este gratuit, artistul vine în ajutorul tău pentru a avea o imagine finală a proiectului. Înrămarea lucrării nu este obligatorie acest lucru rămâne doar la latitudinea ta.

 lucrări de pictură Călin Bogătean

Share dacă îți place!