Portofoliu icoane pe lemn pictură bizantină

portofoliu_icoane
Portofoliu icoane pe lemn pictură bizantină

Galerie de artă religioasă de excepţie lucrări originale de pictură iconografica bizantina pictată în tempera pe lemn. Această galerie vă prezintă Portofoliu icoane pe lemn cu Sfinţi de vânzare sau executate la comandă. Portofoliu icoane este compus din icoane de portofoliu icoane pictate. Portofoliu icoane pictate de Călin Bogătean reprezintă creații din mai multe etape de pictură și concepție a icoanei în viziunea artistului.

Portofoliu icoane pe lemn cu Sfinţi pentru iconostase, cadouri, colecţii particulare, etc. indiferent de mărime, icoane pictate manual pe lemn de pictorul Călin Bogătean, ,,un urmaş al vechilor iconari”.
Termen de executie 7-14 zile pentru lucrari mici / 30 – 90 zile pentru lucrari mari. În cazul în care o lucrare nu mai este disponibilă şi vrei o replică a acesteia sau un alt model solicită variante ale modelului dorit şi oferta de preţ.

Dacă vrei să afli preţul icoanei tale acesta este afişat la capitolul preţuri pe care îl poti afla şi aici.

Portofoliu icoane galerie de icoane pictate pe lemn

Iconografie și artă iconografică, picturi originale lucrări din portofoliul artistului realizate în tehnica tempera cu emulsie de ou pe suport de lemn lucrări de artă pictură iconografică realizată pe parcursul a mai multor ani și finisată în manieră personală. Icoanele din portofoliu sunt studii, etape din abordarea plastică iconografică ale artistului. Primele icoane au influențe ale școlii de pictură rusești ca mai apoi pelerinajele la mănăstiri să pună amprenta icoanei românești asupra actului său de creație iconografică. Trecerea treptată face ca ultimele icoane să fie influențate de arta bizantină numeroasele pelerinaje din Grecia au schimbat drumul artistic și căutările artistului spre icoana transcedentală a Athosului.

Alte lucrări click ….

Portofoliu icoane pe lemn, Portofoliu icoane pictate, Portofoliu icoane unicat, Portofoliu icoane originale, icoane bizantine, icoane tradiționale, icoane de prezentare

Share dacă îți place!